Amerikansk fodbold

Holstebros lokale Amerikanske fodboldklub (Holstebro Dragons) åbner op for en af de sportsgrene som de fleste kender, men de færreste har prøvet.

Klubben stille træner og udstyr til rådighed – og i kan vælger mellem tre forskellige tilbud alt efter hvor meget tid I har til rådighed:

– “Single Praktice Session”

– “Længere forløb for skoler”

– “Show and Tell” 

Læs mere om de tre tilbud nedenfor og aftal nærmere med Holstebro Dragons hvordan undervisningen kan tilpasses jeres behov.

____________________________________________

SINGLE PRAKTICE SESSION.

Tid: ca. 2 timer

Deltagere: ca. 20-25

Indhold: tilpasning af udstyr ca. 30min.  Skills træning 45min.  Game 45min. (som Udgangspunkt ingen tackling) Klubben stiller med 1-2 trænere

Formål: At give deltageren en grundlæggende forståelse for spillet og prøve det lidt på egen krop.

Udstyr: Dragons stiller skulderpuder og hjelm til alle til rådighed. Dragons har nødvendigt trænings udstyr med. (kegler, puder, bolde m.m.)

Vilkår: klubben ser gerne at deltagerne kan komme til os på IC-vest.

Vi kan komme ud på skolen med vores udstyr. I disse tilfælde vil vi foretrække hvis vi kan kunne få lov at køre flere lektioner efter hinanden og nå flere klasser/klassetrin.

Målgruppe: (i prioteret rækkefølge.) 3-4klasse, 5-6 klasse, 7-8 klasse, 9-10 klasse

Info: I de perioder hvor klubben har udenlandske import spiller tilknyttet. Kan dette evt. også måske bruges som engelsk undervisning og træning i sprog.

 

____________________________________________ 

LÆNGERE FORLØB FOR SKOLER

Tid: Efter aftale

Deltagere: Efter aftale med klub

Indhold: Et mere dybdegående forløb der strækker sig over flere gange, hvor deltagerne virkelig får lov at føle hvordan det er at være amerikansk fodboldspiller. Deltagerne kommer bla. til at opleve strukturen, disciplinen og sammenholdet der skal til for at spille football

Udstyr: Dragons stiller skulderpuder og hjelm til rådighed. Dragons har nødvendigt trænings udstyr med. (kegler, puder, bolde m.m.)

Vilkår: Forvent at klubben har brug for et så langt varsel som muligt. Da vi skal sikre os at vi har trænere til rådighed på de givende tidspunkter.

Deltagerne vil skulle komme til klubben på IC-vest.

(I særlige tilfælde kan vi komme på skolen, hvis skolen har depotplads til vores udstyr)

Udgifter: kræver at deltageren har en tandbeskytter. Kan bestilles og købes i klubben 20 kr. pr stk.

Info: I de perioder hvor klubben har udenlandske import spiller tilknyttet. Kan dette evt. også bruges som engelsk undervisning og træning i sprog.

 

____________________________________________

SHOW AND TELL

Tid: Efter aftale

Deltagere: Dem der er interesseret

Indhold: Dragons kommer med en stand, hvor publikum kan prøve lidt udstyr på og få en flyer og en snak om football. Evt. prøve en lille forhindrings bane og bolde. (afhænger af stedet og pladsen)

Udstyr: Dragons stiller skulderpuder og hjelm til rådighed. Dragons har nødvendigt trænings udstyr med. (kegler, puder, bolde m.m.)

 

 

 

Kontakt

Morten Halkjær

nformand@holstebro-dragons.dk

Pris

Gratis

Dato

Efter aftale

Placering