Løb er for ALLE!

Løb er meget mere, end at flytte den ene fod foran den anden, at komme fremad med tungen ud af halsen og at løbe hurtigere end sidst hver gang man er afsted! Løb er for ALLE!

Løb for børn og unge handler primært om, at skabe glæde og begejstring ved bevægelse.

Vi kan tilbyde inspiration til bevægelse gennem fokus på andet, end selve bevægelsen. Fx ved gps-løb styret via smartphones, hvor, hvor løb bliver et middel til at komme afsted.

Vi kan også tilbyde mere regulær løbetræning. Fx i forbindelse med fortrænings-forløb forud for et fælles defineret mål – fx ved et særligt udvalgt motionsløb. Et forløb der kan strække over uger eller måneder og dermed være en del at et længere varende projekt.

Ved siden af den fysiske del tilbyder vi også oplæg med det mentale som omdrejningspunkt i forhold til, hvordan man flytter grænser og bevarer motivationen til at blive ved, når man først er i gang. Emner som eleverne kan tage med og overføre til mange andre sammenhænge. Ovenstående kan også tilpasses gang som motionsform.

Undervisningen / aktiviteten tager udgangspunkt i skolens ønsker og evt. i gangværende projekter og fokusområder i øvrigt.

Selve undervisningen / aktiviteten foregår typisk med udgangspunkt fra skolens adresse, men der er selvfølgeligt også mulighed for at flytte til fx skoven eller andre områder.

Kontakt

Kirstine Bach Storgaard
Kirstine.bach.storgaard@dgi.dk
29 10 51 68

Pris

Afhængig af, hvordan forløbet tilrettelægges. Kontakt DGI for at lave en aftale.

Dato

Kan laves hele skoleåret.